Carlos Sainz olyan pilóta, akit több csapat is nagyon szeretne leigazolni 2025-re. Elárulta, hogy több csapat is érdeklődött már iránta.

Carlos Sainz-nak még nincs szerződése a következő szezonra. Viszont nagyon sok csapat szívesen leigazolná. Egy biztos. Sainz-nak ajánlatot tett az Audi/Stake F1 és a Williams is. Tisztában van azzal, hogy milyen lehetőségei vannak. Sainz egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bejelentést tegyen a jövőjével kapcsolatban. Úgy gondolja, hogy ez hamarosan meg is történik.

Az, hogy Sainz hova megy a következő szezonban, nagy hatással lesz a pilótapiacra. Ha a 29 éves pilóta az Audit választja, akkor Valtteri Bottasnak és Zhou Guanyunak is új csapat után kell néznie. Sainz is hamar szeretné rendezni ezt a kérdést. Szeretne idén csak a Ferrarira koncentrálni.

„Tudom, milyen lehetőségek vannak az asztalon. Kész vagyok dönteni és ez a döntés hamarosan meg is fog születni. Szeretném ezt félretenni. Választanom kell és utána csak erre a szezonra szeretnék koncentrálni. Csak ezután kezdhetek el gondolkodni a jövőmről a másik csapatnál. Idén van egy autóm, amellyel dobogókat és győzelmeket érhetek el. Most erre szeretnék összpontosítani. Ahol még nem döntötték el a jövő évi pilótafelállást, rajta vagyok a listán. Szerződést ajánlottak nekem. Akár holnap is aláírhatnám bármelyiket, de nem teszem. Nekem több időre van szükségem. Több csapat közül választhatok.”- jelentette ki Carlos Sainz.