Lewis Hamilton és Lance Stroll, majd Charles Leclerc és Lando Norris között is történt egy incidens. Az eseteket vizsgálják. Öt versenyzőt idéztek be. Lehet büntetés lesz a vége.

Több vezető pilóta ellen vizsgálat folyik. Lewis Hamilton és Lance Stroll között történt egy incidens. Az eset 10 perccel a leintés előtt láthattuk. Lewis Hamilton a lassú körén a 4-es és 5-ös kanyarok között folyamatosan a visszapillantóját figyelte. Szinte lement a pályáról, ám ettől még blokkolta az Aston Martin-os útját. Stroll aligha figyelte Hamilton bocsánatkérő kézfeltartását, amikor dühében kicsit nyitott a kormányán, és nekikoccant a Mercedesnek. Az FIA vizsgálja az ügyet. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint a feltartás a csapat hibája volt, az ütközés viszont Strollé.

A második eset pár perccel és egy kanyarral odébb történt. Charles Leclerc volt gyorskörön az utolsó percben, Lando Norris pedig lassan haladt előtte, amikor a 6-os kanyarhoz értek. A mclarenesnek nem volt sok ideje félrehúzódni, ezért belülre helyezkedett. Leclerc-nek volt elég helye kívül, ám próbált szűken maradni, aminek koccanás lett a vége.

A harmadik incidens már félig az előző folytatása volt, hiszen a lassan döcögő Norrist Max Verstappennek kellett kerülnie a 7-es kanyarban, ami miatt letért az ívről. Közben hátulról Carlos Sainz érkezett gyorskörön. Verstappen az utolsó pillanatban húzódott csak balra a Ferrari elől, aki az irányváltás miatt kénytelen volt a fékbe taposni. Verstappen-Norris esetet nem vizsgálják. Lehet pár büntetést is kiosztanak a bírák.