Elektromos tűz ütött ki a McLaren vendéglátó egységében a Spanyol Nagydíjon, és az összes személyzetet biztonságosan evakuálták. Az eset a harmadik edzés előtt történt.

A tűzoltók nem sokkal a harmadik szabadedzés előtt a bokszban akadt egy kis dolguk. A Mclaren vendéglátóhelyén tűz ütött ki. A csapat egyik tagját óvintézkedések miatt kórházba szállították, majd kiengedték. Lando Norris-t ez sem akadályozta meg abban, hogy megszerezze a pole- pozíciót a Spanyol Nagydíj időmérőjén.

„”Először is, a legjobb dolog az, hogy mindenki biztonságban volt, mindenki jól van, szóval ez a legjobb hír. Egy embert csak néhány kivizsgálás miatt szállítottak kórházba, de egyébként minden rendben volt. A csapat kicsit megijedt, és stresszesebb nap volt, mint máskor. Én a cipőmet vesztettem el. Nem lehettem abban a szobámban, ahol pihenni szoktam. Talán nem is pihentem annyit, amennyit szoktam. Őszintén szólva sok csapat nagyon-nagyon kedves volt hozzánk, a McLarenhez, amikor segítséget ajánlottak fel. Szóval ez jó volt ebből az oldalról, de kár, hogy szombatin vagy ma nem lesz használva. Lehet a jövőben sem. Erről még nincs információm.”- árulta el Lando Norris.