Christian Horner szerint Max Verstappen a világ legjobb pilótái között van. A holland édesapjának problémáival nem foglalkozik. Soha nem is érdekelte egy versenyző édesapja sem.

Ausztriában kiderült. Még mindig feszült a hangulat a Red Bull csapatfőnökének és Max Verstappen édesapja között. A sajtón keresztül üzengetnek egymásnak. Sok kérdést felvet Christian Horner és versenyzőjének kapcsolatáról és a közös jövőjükről is. A Red Bull csapatfőnöke csak a holland pilótára figyel.

„Max-al mindig nagyon jó és erős volt a kapcsolatunk. Kulcsembere a csapatnak. A mi pilótánk. Fontos, hogy erős kapcsolatunk legyen vele. Sosem volt problémám egyetlen versenyzőnk apjával sem a múltban. Bármi is Jos problémája, erről nincs mit mondanom.Engem a csapat teljesítménye érdekel. Csodálatos csapatunk van. Nagyszerű versenyzőink. És Maxszal a miénk a világ legjobb versenyzője. Fiatalon érkezett a csapathoz, és egyre nagyobb alakká vált. Fejlődött versenyzőként és emberként is. A viselkedése, a csapattal való együttműködése kiemelkedő. És nekem ez a legfontosabb, valamint a csapat teljesítménye. Az, ahogy a csapat működik. Rendkívüli sikereket értünk el. Az idei zavaró körülmények ellenére. Még így is megnyertük a versenyek hetven százalékát, kiegészítve két sprintgyőzelemmel és hét pole pozícióval. Vezetjük a bajnokságokat. Nem irányíthatom a kapcsolatokat a versenyzők apjával, de a figyelmem a versenyzők és a csapat teljesítményére irányul, és ez így is marad.””- jelentette ki Christian Horner.