Az egyik korábbi pilóta úgy érzi, Lando Norris elfelejtheti, hogy Max Verstappen bocsánatot fog tőle kérni a hétvégi Osztrák Nagydíjon látott ütközés miatt.

David Coulthard úgy érzi, hogy Max Verstappen akkor kér majd bocsánatot az Osztrák Nagydíjon történt ütközéséért Lando Norris-tól, ha a pokol befagy. A holland pilóta eddig nem mutatta, hogy bármit is megbánt volna. Norris és Verstappen az Osztrák Nagydíj 64. körében ütköztek. Mind a ketten defektet kaptak. Norris kiesett a versenyből. Verstappen az ötödik helyen ért célba és növelte előnyét a pontversenyben. Verstappen 10 másodperces büntetést kapott, de ez az eredményen már nem változtatott. A lágy gumival még a leggyorsabb körért járó egy pontot is bezsebelte.

Kövess minket Facebookon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Majd, ha a pokol befagy.”- mondta David Coulthard, arra a kérdésre válaszolva, hogy Verstappen mikor kér elnézést Norris-tól. „Max azt fogja mondani, hogy „versenyeztem”. Láthattuk már ez Lewis ellen is. Max kemény versenyző. Meg kell küzdened vele, ha le akarod győzni.”- árulta el David Coulthard.