Carlos Sainz még mindig nem döntötte el, hogy melyik csapattal álljon rajthoz 2025-ben és 2026-ban. A spanyol pilóta időt akar szakítani a döntésére. Egyes hírek szerint ebből már nincs sok. Pár csapat már türelmetlenül várja a spanyol döntését.

Carlos Sainz időt akar szánni arra, hogy eldöntse, hol folytassa a karrierjét. A hírek szerint egyes csapatok „türelmetlenné” váltak. A spanyol pilótáért több csapat is verseng. A Williams, a Steke/Audi és az Alpine is ajánlatot tehetett. Sainz döntése jelentős hatással lesz a pilóták piacára, mivel számos más pilóta karrierje is tőle függ. Sainz hangsúlyozta, hogy nem fog meghajolni azon csapatok nyomása előtt, akik tudni akarják, hol folytatja a pályafutását.

„Ahogy már mondta, ez a nyomás nem miatt nem sietem el a döntést. Vasárnap dobogóra állhattam és minden percét élvezni akartam. Ahogy korábban mondtam, azt hiszem, néha – ahogy George mondta – természetesnek vesszük, amikor ezen a dobogón állunk, ünnepelünk, Ferrari-ruhát viselünk, és arra gondoltam, próbáljuk meg élvezni ezt a pillanatot, mert ki tudja, mikor lehetünk itt legközelebb. Szóval bármennyire is vannak olyan csapatok, amelyek idegesek vagy nyomást gyakorolnak rám, itt az ideje, hogy én is élvezzem a dobogós helyezés pillanatát. Én őszinte és közvetlen leszek a csapatokkal. Ez egy olyan fontos döntés számomra is, hogy minden időt el szakítanom. Ha vannak olyan csapatok, amelyek nem tudnak várni, vagy egy kicsit türelmetlenek, akkor nem tudok mit tenni ellene. Ez az én jövőm, és döntésem. Megpróbálok mindenkivel a lehető legőszintébb lenni, és megadni magamnak a szükséges időt.”- árulta el Carlos Sainz.