Köztudott, hogy Daniel Ricciardo nem úgy kezdte a szezont, ahogy a ő és a Red Bull szerette volna. A hírek szerint nem is adnak neki új lehetőséget, de Carlos Sainz miatt lehet még egy esélye.

Carlos Sainz még mindig nem döntötte el, hogy hol folytatja pályafutását. A hírek szerint az Alpine, a Stake F1 és a Williams is szeretné szerződtetni. A paddockban viszont olyan pletykák is szárnyra keltek, miszerint a Williams már nem akar sokáig várni a spanyolra. Daniel Ricciardo-val is tárgyalásokba kezdetek. Lehet, hogy a Red Bull-nál nincs maradása, mivel Helmut Marko is kijelentette, hogy az RB egy junior csapat. Ricciardo viszont nem az. Will Buxton úgy tudja, hogy Carlos Sainz miatt lehet még Ricciardo-nak esélye a Williams-nél.

Kövess minket Facebookon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Most az egész jövője kockán forog. Sokan arról beszélnek, hogy a nyári szünet után már nem lesz a helyén. Azt is hallottam, hogy tárgyal a Williams-el. A hírek szerint a Williams már unja Carlos Sainz időhúzását. Lehet, hogy bezárják előtte az ajtót.”- idézte Will Buxton-t a Daily Mail.