Max Verstappen és Lando Norris került a címlapokra, miután az Osztrák Nagydíjon összecsaptak a múlt hétvégén. A csatánk ütközés lett a vége.

Max Verstappen reagált azokra a kritikákra, amelyeket a Lando Norrissal a múlt hétvégi Osztrák Nagydíjon vívott összecsapása után kapott. A versenybírák Verstappen-t találták hibásnak, és 10 másodperces időbüntetést, valamint két büntetőpontot szabtak ki. Verstappent néhányan kritizálták a futam után. A holland kijelentette, hogy nem hatnak rá azok, akik őt kritizálják. Igyekszik fenntartani a jó kapcsolatát Norris-al.

„Nem érdekel ez. Hazamentem és éltem az életem. Nem beszéltünk róla, mert még ha büntetést is kapsz az ilyen dolgokért, a múltban történtek már sokkal rosszabb dolgok is fékezéskor. Természetesen nem értek egyet a 10 másodperces büntetéssel. Számomra az egyetlen dolog, ami nagyon fontos volt azon a hétvégén, az a kapcsolatom volt Lando-val. Minden ember más, mindenki másképp reagál a dolgokra. Jó a kapcsolatom Lando-val. Jó ember. Erre koncentrálok, a múltba tekintés nem érdekel.”- árulta el Max Verstappen.